Alexandra Lind, Kiropraktor och Massageterapeut i Stockholm

Kiropraktor Alexandra Lind i Stockholm

Klicka för att boka tid hos Kiropraktor Alexandra Lind

Tjänstledig till 1 september

Vad är Kiropraktik och Massageterapi för dig?

I mina behandlingar kombinerar jag de två traditionella behandlingsdisciplinerna. För att återskapa funktion och minska smärta. Vilket leder till bättre livskvalitet och en skönare vardag.

Vad har du för utbildning?

Jag är utbildad massageterapeut på Axelsons Gymnastiska Institut samt Legitimerad Kiropraktor från Skandinaviska Kiropraktorhögskolan.

Ja, vad är det där ”Kiropraktik” egentligen?

Som kiropraktor jobbar jag med att återställa normal funktionen i muskler, leder. Detta görs genom att använda olika tekniker så som manipulationsbehandling, mobilisering, mjukdelsbehandling så som triggerpunkts behandling, revolving, massage samt olika töj och stretching metoder.

En fysisk behandling för att blir bra, alltså?

Ja, genom att korrigera muskuloskelettal obalanser och skapa en bättre kroppshållning minskar jag på så sätt dina besvär samt förebygger för framtida problem.

Beskriv en hur en kiropraktisk behandling skulle kunna gå till.

Vi börjar med att pratar och du får berätta vad det är du vill att jag ska hjälpa dig med. Sedan gör jag en undersökning för att hitta vad det är som orsakar dina problem. Därefter behandlar jag ut efter vårt samtal och undersökningsfynden. Behandlingen är individuell och anpassas efter varje enskild patient.

Men du ger även traditionell muskelmassage?

Jamen självklart! Min grundkompetens innan kiropraktiken är traditionell muskelmassage – för alla som vill koppla av och känna sig mindre stela efteråt.

Hur gör man för att boka tid hos dig?

Gå in på vår sida Kiropraktor Stockholm -Kroppia och klicka på ”Boka tid”.

Välkommen i gänget!

Tack!

Kroppias kiropraktormottagning i Stockholm

Pris Kiropraktiskbehandling 30 min 560 kr.
Vill du köpa presentkort på Kiropraktor besök?