Fysioterapi / Sjukgymnastik på Kroppia i Malmö

Till vår Sjukgymnast kan du söka för ont i ryggen, skador, axelsmärta mm. Kroppia Sjukgymnastik ligger på Holmgatan nära Triangeln i Malmö.

Sjukgymnast Tomo Majkic

Fysioterapeut-Sjukgymnast Tomo Majkic-Malmö

Jag är Legitimerad Sjukgymnast med vidareutbildning i ortopedisk manuell medicin. Det vill säga jag jobbar framför allt med undersöka, diagnostisera och behandla smärtor, skador från muskler, leder och nerver. I mina behandlingar använder jag manipulation, massage, triggerpunktsbehandling och akupunktur. Min utbildning gick jag på Karolinska Institutet och har jobbat med fysioterapi / sjukgymnastik sedan 1990. Läs mer om mig..

Som ett första besök rekommenderar jag att du bokar fysioterapi / sjukgymnastik.

Jag har mottagning på Kroppia i Malmö måndag, fredag och lördag.

Boka tid hos Fysioterapeut Tomo Majkic i Malmö

Akuttider finns. Att boka online brukar vara enklast.
Varmt välkommen!

Vanliga sökorsaker som behandlas:

  • Ryggsmärta
  • Nackspärr
  • Ischias
  • Höftsmärta
  • Spänningshuvudvärk
  • Skuldersmärta
  • Ryggskott
  • Armbågssmärta
  • Idrottsskador
  • Triggerpunkter

Behandlar han ditt besvär? Kontakta honom gärna och fråga.

Boka tid för: