Massageterapeut sökes

Vi söker Medicinsk / behandlande Massageterapeut

Behandlingsrum på KroppiaOm du tycker det är kul att jobba med besvär som smärtor i rörelseapparaten, ge vanlig klassisk massage till de människor som kommer för de bara uppskattar en riktigt bra massage. Då kan detta jobb vara något för dig.

Idag är vi två terapeut som jobbar på Kroppia. Elin Carlsson Medicinsk Massageterapeut och Martin Lundberg Legitimerad Kiropraktor. Vi behöver nu bli fler.

Vi har ett uppskattat bokningssystem och receptionstjänst som underlättar arbetet så väl för dig och våra kunder. Och det finns många sökande och ett bra underlag med både nya och återkommande kunder.

Krav är att du innehar patient-ansvarsförsäkring och är certifierad. Är du utbildad i basmedicin är detta ett plus. Du får gärna vara medlem i ett förbund som till exempel BMM Branschorganisationen Medicinsk Massageterapi, KRY –Kroppsterapeuterna.

Du kommer att jobba som egen företagare och behöver F-skatt bevis. Det finns möjlighet till både deltid eller heltidstjänst beroende på hur du vill jobba.

Känner Du att det är dig vi söker så kontakta mig Martin Lundberg och att berätta vem Du är. Så bokar vi ett möte. Läs mer om oss på www.kroppia.se.

Adress: Kroppia, Holmgatan 4, 211 45 Malmö.


Visa större karta

Leave a Comment

*

fyra × 1 =