Naprapat på Kroppia i Malmö

Kroppia mottagning för naprapati ligger vid Davidshall nära Triangeln i Malmö. Till oss kan du till exempel söka för ryggont, idrottsskador och smärtor i ländrygg.

Naprapat Wilner Registre

Naprapat Wilner Registre Malmö

Jag har läst 4 år på Naprapathögskolan och jobbat som Legitimerad Naprapat sedan 2007. Som Naprapat gör man 1 år allmäntjänstgöring efter utbildningen. En del av denna tiden tjänstgjorde jag hos ortopeder på UMAS och ryggkirurger.

Utöver naprapati har jag vidareutbildning i idrottsskador, styrketräning, dry needling och kinesiotejp.

En del av mina erfarenheter som Naprapat har varit som idrottsmedicinskt ansvarigför Malmö FF:s lag i 7 år. Där jag har sköt om deras skador, rehabilitering och träning inför deras matcher.

Under mina år som Naprapat har jag jobbar mycket med med smärtor och skador i nacke, rygg, höfter, knä eller fötter. I mina behandlingar använder jag justering av leder, töjningar, dry needling och massage / mjukdelsbehandlingar.

Boka tid hos Naprapat Wilmer Registre i Malmö

Naparapat besök – med naprapati och behandlande massage / mjukdelsbehandling och träningsövningar i kombination. Dry needling vid behov. Pris 600 kr.

Varmt välkommen!

Vanliga sökorsaker som behandlas:

 • Idrottsskador
 • Ont i ryggen
 • Ryggskott
 • Ischias
 • Smärta i höft och bäcken
 • Spänningshuvudvärk
 • Yrsel
 • Nackspärr
 • Tennisarmbåge
 • Musarm
 • Smärta i skuldra-arm

Läs om hur en konsultation på Kroppia i Malmö går till.