Massagebehandlingar

 

Vill du ha hjälp med besvär som smärtor och skador?

Vill du ha behandlande massage för att du har ont i till exempel nacken, skuldra eller har en skada som idrottsskada? I så fall är det bästa valet på Kroppia – Att träffa vår Kiropraktor. Det är en riktad medicinsk behandling mot just det Du söker för. När du träffar kiropraktorn berättar du vad du vill ha ut av behandlingen. Här är det undersökning och behandling av smärtor och besvär med ledbehandlingar och mjukdelsbehandling / massageterapi som prioriteras. Läs mer om vår Kiropraktor.

Massage -förebyggande och friskvårdande.

Är det vanlig massage du vill ha? Här prioriteras din avslappning. Du lägger dig på bänken och får en lätt massage, djup muskelmassage eller tuff idrottsmassage. Kanske kommer du på friskvårdsbidrag från din arbetsgivare. Då vill jag rekommendera våra riktigt sköna Massage på 45 minuter.
Klicka för att boka tid för massage i Malmö på Kroppia

Priser för massagebehandlingar

  • Friskvårdsmassage 30 minuter Pris: 385 kr
  • Friskvårdsmassage 45 minuter Pris: 510 kr
  • Friskvårdsmassage 60 minuter Pris: 630 kr

 

Presentation av våra behandlingar

Massage idrottsmassage

massageMassage har sedan urminnes tider gjort sig känd för sin förmåga att få spända ömmande muskler att slappna av. Inom idrott och ute på företag är den väl använd för att man mår så bra och känner att man presterar bättre. Inom medicinen för sin förmåga att få kroppen att frisätta Oxytocin som ger ett lugn och balanserar kroppen vid stress. Massage är med andra ord inte bara skönt. Detta är en oljemassage för din kropp, dina muskler och ditt sinne. Kan som avslappnande eller med lite tuffare tag som idrottsmassage.

 

Smärt- och skadebehandling av Kiropraktor. -Kiropraktik.

Smärt och skadebehandlingVälj denna behandling när du har ont eller en skada. Behandlingen är riktad för att avhjälpa. Först en kort intervju där du får berätta vad du söker för och vad du vill ha ut av behandlingen. Därefter en noggrann undersökning och diagnos. Behandlingen utförs med kiropraktik, mjukdelsbehandling / avancerad massageterapi, Revolving®, mjuka ledbehandlingar som Strain and Counterstrain. Efteråt får du övningar att göra hemma för att du ska nå målet vi kommit överens om snabbast möjligt.

 

Revolving® för bättre hållning

Revolving massageRevoling® har gjort sig känd bland dansare och gymnaster för att ge en smidig kropp som presterar när det behövs. Sättet att jobba har även gjort sig känt för att ge en bättre hållning. Detta är inte en extremt tuff behandling, men varsamma bestämda grepp är vanliga. Först en hållningsanalys, sen masseras korta, öma och stela muskler. Målet med behandlingen är ökad smidighet och ökad rörlighet vilket ger en skön frihetskänsla. Men lika välgörande som behaglig är revolving® med sina långa djupa strykande grep. Denna teknik kan inte bokas fristående utan är en del av våra andra behandlingar.