Kiropraktorklinik

Kroppiaś Kiropraktormottagning

Mottagningen ligger i Malmö. Vår målsättning är att hjälpa privat personer och företag med deras smärtor, skador och sjukskrivningar som beror dessa besvär. Att inte ha ont ger bättre kvalité i ditt liv.

Läs mer om vår Kiropraktor i Malmö

 

När väljer du kiropraktik?

Vi rekommenderar att du väljer kiropraktik när du har ont. Skillnaden ligger bland annat i kiropraktorns undersökning och diagnosering av ditt besvär. Läs mer om kiropraktisk konsultation hos oss.

Socialstyrelsen utfärdar legitimationen. Utbildningen till kiropraktor är på 5 år och heltid med höga krav på medicinsk kunskap. Idag jobbar en Kiropraktor vanligen som privatpraktiserande primärvårdsgivare inom hälso- sjukvård. Arbetsområdet är rehabilitering/behandling av akuta, kroniska besvär och förebyggande av smärtor eller skador.

Vad behandlar vi?

Vi behandlar ont i ryggen, ryggskott, ischias, tennisarmbåge, musarm, huvudvärk, ont i axeln -skuldran, löparknä och olika former av smärtor och skador.

En vanlig sökorsak är en kombination av ont i rygg, nacke, axlar och huvudvärk. Behandlingarna som ges mot besvär och smärtor är kiropraktik och medicinsk massageterapi.

Varmt välkommen!