Jobb: Kiropraktor sökes till Kroppia i Malmö

Vi söker Kiropraktor

Behandlingsrum på KroppiaVi på Kroppia söker en Kiropraktor för del eller heltidjobb.

Tycker du det är kul att jobba med människor som behöver din expertis för att komma tillbaka till ett smärtfritt och rörligt liv?

Som Kiropraktor på Kroppia träffar du patienter i alla åldrar och med många olika besvär. Du har ett uppskattat bokningssystem och receptionstjänst till ditt förfogande. Vilket underlättar arbetet så väl för dig och våra kunder. Dina kollegor på mottagningen kommer från flera olika yrken inom friskvård och rehabilitering.

Krav är att du innehar patient och ansvarsförsäkring. Att du är medlem i något av våra förbund är ett plus, har du andra utbildningar och erfarenheter utöver Kiropraktor är du varmt välkommen att bifoga dessa i din ansökan. Gör du fortfarande din AT så ta med det. Skriv och berätta om dig själv.

Känner Du att det är dig vi söker så kontakta mig Martin Lundberg antingen via kontaktsidan eller sms på 0706967554. Så bokar vi ett möte. Jag har svårt att ta samtal i och med att jag har patienter. Skriv så återkommer jag till dig.

Adress: Kroppia, Holmgatan 4, 211 45 Malmö.


Visa större karta

Jobb: Massageterapeut sökes till Kroppia i Malmö

Vi söker Medicinsk / behandlande Massageterapeut

Behandlingsrum på KroppiaOm du tycker det är kul att jobba med besvär som smärtor i rörelseapparaten, ge vanlig klassisk massage till de människor som kommer för de bara uppskattar en riktigt bra massage. Då kan detta jobb vara något för dig.

Mottagningen ligger centralt i Malmö ca 500 meter ifrån Triangeln Station. Praktiken är väl etablerad med flera andra företag inom rehabilitering och friskvård.

Vi har ett uppskattat bokningssystem och receptionstjänst som underlättar arbetet så väl för dig och våra kunder. Och det finns många sökande och ett bra underlag med både nya och återkommande kunder.

Krav är att du innehar patient-ansvarsförsäkring och är certifierad. Är du utbildad i basmedicin är detta ett plus. Du får gärna vara medlem i ett förbund som till exempel BMM Branschorganisationen Medicinsk Massageterapi, KRY –Kroppsterapeuterna.

Det finns möjlighet till både deltid eller heltidstjänst beroende på hur du vill jobba.

Känner Du att det är dig vi söker så kontakta mig Martin Lundberg och att berätta vem Du är. Så bokar vi ett möte.

Adress: Kroppia, Holmgatan 4, 211 45 Malmö.


Visa större karta

Gratis liniment vid inchecking på Kroppia´s Facebooksida

Nu på fredag den 18 och fredag den 25 november är det incheckningsdagar på Kroppia i Stockholm.

Alla som bokat tid dessa dagar och checkar in på Kroppia via Facebook får ett SASCO Aloe Rub liniment med dig hem. Visa Alexandra incheckningen på din mobiltelefon när du kommer på behandling.

På Facebook hittas vi här http://www.facebook.com/Kroppia

SASCO säger så här om sitt liniment: “Aloe Rub är ett utmärkt liniment och har blivit omtalat som ett av marknadens bästa. Det är följaktligen också SASCOs mest sålda produkt. Den används av professionella terapeuter och idrottsutövare på alla nivåer. Upplevs både kylande och värmande.”

Aloe Rub innehåller hela 30 % Aloe Vera.

Bara det bästa är gott nog.

Med vänliga hälsningar
Martin Lundberg -KROPPIA

Vår Kiropraktor tar hand om din rygg!

Klicka för att läsa mer om KIropraktor Alexandra LInd på Kroppia i StockholmHar du ont? Vår Legitimerade Kiropraktor Alexandra Lind i Stockholm vet hur ryggar ska fungera. Kiropraktik och massageterapi är två erkänt effektiva metoder mot smärta. Hennes specialitet är smärtor och stelhet från tex rygg, nacke, skuldra, armbågar, ischias, bäcken, höfter, knä, fötter och skador som idrottsskador.  Mottagningen ligger på Vulcanusgatan 4, centralt i Stockholm vid St Eriksplan.

Kiropraktik är en erkänd behandling av Socialstyrelsen

Kiropraktik är av Socialstyrelsen en erkänd behandlings- och utredningsform för ryggbesvär och skador. En Legitimerad Kiropraktor har läst 5 år på heltid helt inriktat för att ta hand om dessa typer problem.

Första besöket hos Kiropraktorn

Vid första besöket får du berätta om vad du vill ha hjälp med och vad du vill ha ut av behandlingen. Sedan följer en undersökning av ditt smärtområde. Intervju och undersökning leder vägen till din diagnos. Sen kommer du och din Kiropraktor överens om vad som är bästa åtgärd för dig. Boka tid på Kroppiaś Kiropraktormottagning i Stockholm.

Vem är Kiropraktor Lind?

Alexandra Lind är utbildad Kiropraktor på Skandinaviska Kiropraktorhögskolan i Solna, Legitimerad Kiropraktor av Socialstyrelsen och utbildad Massageterapeut vid Axelsons Gymnastiska Institut i Stockholm. I sina behandlingar kombinerar Alexandra ofta de två välkända behandlingsprinciperna massageterapi och kiropraktik. Målet är att skapa en bättre rörlighet vid stelhet och att minska smärtan från där du har ont. Att ha mindre ont och känna sig rörligare leder ofta till en bättre vardag.

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss.

Revolving® massage kan ge dig bättre hållning

revolving-massageRevolving är en myofasciell massagemetod som ofta används vid för att återskapa en bra hållning. Massagemetoden har gjort sig känd för sina långa, behagliga men bestämda drag över rygg, nacke ben och armar. Men lika behaglig som den upplevs verkar den vara effektiv på att lösa upp muskelspänningar i kroppen. Myo står för muskel och fascia är bindvävshinna. Kroppens muskelhinnor har som uppgift vid muskelarbete att stabilisera, foga ihop muskel med skelett via senor och formge muskulaturen. Men även att se till att olika muskelgrupper kan arbeta friktionsfritt intill varandra.

Läs mer om denna behandling på sv.wikipedia.org: Revolvning

Eller läs mer om revolving på vår hemsida

Köp presentkort på massage

Vår webbshop är nu online. Där kan du köpa presentkort på massage i Malmö. Har du frågor så kontakta oss gärna.

Vi erbjuder kiropraktiskbehandling i Malmö

På mottagningen i Malmö erbjuder dig nu Kiropraktor Martin Lundberg kiropraktiskbehandling och massageterapi i kombination vid besvär som ont i ryggen, axlar, utstrålande smärta i armar och ben.

En Kiropraktor har 5 års heltidsutbilding och är legitimerad av Socialstyrelsen precis som övrig sjukvårdspersonal.

Läs mer om vår kiropraktik. Boka tid hos vår kiropraktor i Malmö.

 

Kroppia finns på Facebook

Gilla oss på Facebook du med!

KROPPIA | Marknadsför din sida också

 

Vi erbjuder medicinsk röntgen via Praktikertjänst Ellenbogen i Malmö

Vi har ett samarbete med Praktikertjänst Röntgen Ellenbogen. Som finns i bottenvåningen på Läkarhuset Ellenbogen i Malmö. De har gjort sig kända för sin snabba service, skicklighet och sina mycket korta väntetider med drop in effekt det vill säga ofta kring 15 minuter.

Mediconline.se är en ny sida som erbjuder bra egenvårdsprodukter

Mediconline.se erbjuder produkter som snygga och hållbara stödstrumpor för vaniga människor. Du finner också fantastisk sovergonomi som Tempurkudde, Tempurmadrass mm..