Vår Kiropraktor tar hand om din rygg!

Klicka för att läsa mer om KIropraktor Alexandra LInd på Kroppia i StockholmHar du ont? Vår Legitimerade Kiropraktor Alexandra Lind i Stockholm vet hur ryggar ska fungera. Kiropraktik och massageterapi är två erkänt effektiva metoder mot smärta. Hennes specialitet är smärtor och stelhet från tex rygg, nacke, skuldra, armbågar, ischias, bäcken, höfter, knä, fötter och skador som idrottsskador.  Mottagningen ligger på Vulcanusgatan 4, centralt i Stockholm vid St Eriksplan.

Kiropraktik är en erkänd behandling av Socialstyrelsen

Kiropraktik är av Socialstyrelsen en erkänd behandlings- och utredningsform för ryggbesvär och skador. En Legitimerad Kiropraktor har läst 5 år på heltid helt inriktat för att ta hand om dessa typer problem.

Första besöket hos Kiropraktorn

Vid första besöket får du berätta om vad du vill ha hjälp med och vad du vill ha ut av behandlingen. Sedan följer en undersökning av ditt smärtområde. Intervju och undersökning leder vägen till din diagnos. Sen kommer du och din Kiropraktor överens om vad som är bästa åtgärd för dig. Boka tid på Kroppiaś Kiropraktormottagning i Stockholm.

Vem är Kiropraktor Lind?

Alexandra Lind är utbildad Kiropraktor på Skandinaviska Kiropraktorhögskolan i Solna, Legitimerad Kiropraktor av Socialstyrelsen och utbildad Massageterapeut vid Axelsons Gymnastiska Institut i Stockholm. I sina behandlingar kombinerar Alexandra ofta de två välkända behandlingsprinciperna massageterapi och kiropraktik. Målet är att skapa en bättre rörlighet vid stelhet och att minska smärtan från där du har ont. Att ha mindre ont och känna sig rörligare leder ofta till en bättre vardag.

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss.

Leave a Comment

*

sex + åtta =